Autor: Informer.rs

08.08.2022.

22:02

Foto: Starsportphoto

Sport

KO JE POGREŠIO VREME ĆE NAM REĆI! Oglasio se i ŠARENAC! Evo šta misli o TEODOSIĆU! (VIDEO)

Informacija o tome da Miloš Teodosić neće biti član reprezentacije na Evropskom prvenstvu ove godine nije potvrđena, ali sve su prilike da će Orlovi na kontinentalnu smotru bez kapitena. Svetislav Pešić "precrtao" je iskusnog plejmejkera sa spiska, te je to danas bila glavna sportska tema kako u Srbiji tako i regionu. 

Mišljenja naroda su podeljena, mada, mnogo je više onih koji smatraju da Teodosić mora da bude član reprezentacije. Kvalitet kapitena Srbije nije sporan, a o učinku u dresu nacionalnog tima ne treba trošiti reči. 

Prvo je poruku poslala njegova supruga, Jelisaveta Orašanin Teodosić, a sada se oglasio i čuveni košarkaški komentator Slobodan Šarenac. On je na svom Tviteru podelio snimak iz 2010. godine kada je Teodosić pogodio trojku preko Garbahose. Tada je Šarenac u direktnom prenosu komentarisao utakmicu i rekao čuvenu repliku vezanu za našeg kapitena. 

- Ovo mislim o ovome danas. Ne znam da li sam u pravu, u stvari svi smo u pravu, a kao i uvek vreme će nam pokazati ko je pogodio - napisao je Slobodan Šarenac na Tviteru.