Autor: Informer.rs

09.08.2022.

09:32

Foto: Starsportphoto

Sport

RASKOL U REPREZENTACIJI?! OGLASIO SE KALINIĆ! Evo kako je pružio podršku Teodosiću (FOTO)

Selektor Svetislav Pešić odjavio je kapitena Miloša Teodosića, i skinuo ga sa spiska reprezentativaca za učešće na predstojećem Evrobasketu od 1. do 18. septembra.

Očekivano, ovakva njegova odluka je izazvala bujicu reakcija i negodovanja, ne samo u Srbiji, nego i šire. Podršku prijatelju i saigraču počeli su da pružaju Pešićevi puleni iz svlačionice Orlova!

Informer

 

Nikola Kalinić i Nemanja Nedović nisu ostali imuni na ovu vest, pa je Nedović objavio sliku gde je nasmejan sa Teodosićem, dok je Kalinić postavio snimak kultne trojke Teodosića protiv Španaca za pobedu na Eurobasketu.

Kalinić je ubacio i muziku iz filma "Titanik". Ostaje pitanje da li će Pešić svojim igračima ovo zameriti da li već sada miriše na raskol u nacionalnom timu...

Inače i poznati italijanski košarkaški novinar i urednik na Sportandu, Alesandro Mađa nije ostao imun na vest vezanu za srpskog asa. Iznenađen Pešićevom odlukom, Mađo je na sebi svojstven način opisao šta bi on da je u poziciji da na raspolaganju ima igrača kao što je Teodosić, pa makar i ne bio u dobrim odnosima sa njim,