Autor: Informer.rs

18.08.2022.

16:53

Foto: Starsportphoto

Sport

EVROLIGA POSTAVILA PITANJE O VEČITIMA! Ko pravi BOLJU atmosferu - zvezdaši ili Grobari? Odmah nastala SVAĐA na društvenim mrežama!

Predstojeća sezona u Evroligi biće posebno zanimljiva za srpsku košarku, pošto će se posle dužeg vremena u eliti naći večiti rivali.

I dok je Crvena zvezda to pravo ostvarila odbranom titule u regionu, Partizan se zahvaljujući "specijalnoj pozivnici" vratio u evroligaško društvo, u kome će igrati posle osam godina.

U Evroligi nisu krili zadovoljstvo zbog toga, pa su više puta objavama o večitima imali zanimljive postove.

Poslednji je, ipak, izazvao najveće interesovanje, pošto je evropska kuća košarke postavila pitanje, koje je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama. 

Naime, pitanje je glasilo: ko pravi bolju atmosferu na utakmicama najljućih srpskih rivala - Delije ili Grobari?

- Beograd će biti GLASAN ove sezone - stoji u objavi Evrolige, dok se u nastavku postavlja pitanje o navijačima koje je, logično, izazvalo prepucavanje navijača.

Nema sumnje da će posle pojačanja, koje su angažovali, izabranici Vlade Jovanovića i Željka Obradovića kidisati na jedno od prvih osam mesta koje vode u plej-of.

Svi se, međutim, nadaju da na njihovim mečevima neće biti incidenata, koji su viđeni na poslednjih nekoliko utakmica, koje su bacile mrlju na najveću sportsku svetkovinu.