Autor: Informer.rs

25.08.2022.

19:57

Foto: Starsportphoto

Sport

NOVAK SA SINOM STEFANOM STIGAO U ARENU! Đoković ĆASKAO sa slavnim TRENEROM, prvi reket Srbije BODRI Orlove (VIDEO)

Nole je u Arenu stigao u pratnji sina Stefana i brata Đorđa, a potom se pozdravio sa trenerom Partizana.

Ogromne aplauze i ovacije dobio je Đoković prilikom ulaska u dvoranu, što samo svedoči da srpski navijači izuzetno cene sve što je Novak postigao u belom sportu.

Imali su Đoković i Obradović mnogo tema za razgovor, dok srpski as nije propustio priliku i da se rukuje sa nekadašnjim kapitenom Jugoslavije Dejanom Bodirogom, koji je poslednji kao kapiten predvodio našu selekciju do zlata na Evrobasketu 2001. godine.

Dvorana je dupke puna, na terenu najveći asovi Srbije i Grčke, a pored terena sama elita sporta u Srbiji i svetu. Pored Novaka Đokovića, Željka Obradovića i Dejana Bodiroge uz Orlove su Zoran Erceg, Branko Cvetković, Miroslav Raduljica, Milenko Tepić, Danilo Anđušić, Stefan Jović ali i NBA košarkaš Aleksej Pokuševski, Boban Marjanović.

Nikolu Jokića iz prvog reda prati ćerkica Ognjena, koja navija sa tatu sa mamom Natalijom.

Informer

Jasno je sad da Novak  i zvanično neće učestvovati na US openu ove godine jer mu nije dozvoljen ulazak u Sjedinjene Američke Države kao nevakcinisanom strancu. Novak Đoković je to potvrdio na društvenim mrežama.

Nažalost neću moći da putujem u Njujork na vreme za US open. Hvala #NoleFam-u na porukama ljubavi i podrške. Srećno mojim kolegama! Održavaću formu i pozitivnu energiju i čekaću priliku da se ponovo takmičim. Vidimo se uskoro, teniski svete! - napisao je Đoković.