Autor: Informer.rs

25.08.2022.

20:06

Foto: Starsportphoto

Sport

PATRIOTA OD GLAVE DO PETE! Veliki Srbin Novak PUSTIO GLAS, nije odoleo Đoković da OVU PESMU ne zapeva! (VIDEO)

Rekorder po broju nedelja provedenih na čelu ATP liste je čest gost na velikim utakmicama u Beogradu, pa je tako bilo i u najvažnijem duelu Orlova protiv selekcije Grčke.

Pred meč Srbije i Helena, Novak Đoković je sa zadovoljstvom pustio glas i zapevao legendarnu pesmu "Veseli se srpski rode", koju je često pevao na velikim svečanostima gde je prisustvovao.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Srpski teniser i zvanično neće učestvovati na US openu ove godine jer mu nije dozvoljen ulazak u Sjedinjene Američke Države kao nevakcinisanom strancu. Novak Đoković je to potvrdio na društvenim mrežama, gde se zahvalio navijačima na podršci.

Nažalost neću moći da putujem u Njujork na vreme za US open. Hvala #NoleFam-u na porukama ljubavi i podrške. Srećno mojim kolegama! Održavaću formu i pozitivnu energiju i čekaću priliku da se ponovo takmičim. Vidimo se uskoro, teniski svete! - napisao je Đoković.

Informer

 

Od srpskih tenisera Miomir Kecmanović turnir počinje protiv Lernera Tiena. Filip Krajinović na startu igra protiv 18. nosioca, Australijanca Aleksa de Minora.

Lasla Đerea čeka težak posao na startu, protivnik mu je deveti nosilac, Rus Andrej Rubljov, šampion Serbia opena. Ništa lakše neće biti na startu ni Dušanu Lajoviću koji se sastaje sa Amerikancem Džensonom Bruksbijem.