25.08.2022.

21:09

Foto: Starsportphoto

Sport

NE VRAĆA SE NA TEREN! Poznato kakva je povreda Vasilija Micića, SRBIJA IMA OGROMAN PROBLEM!

Vasilije Micić, posle jednog lošeg doskoka završio na parketu uz bolnu grimasu na licu. Srpskog plejmejkera su izneli iz hale, a ono što brine je da se nije mogao da se osloni na nogu.

Zbog distorzije skočnog zgloba Vasilije Micić neće moći nastaviti utakmicu protiv Grčke. Naš plejmejker nije mogao sam da napusti teren, a sada svi čekamo koliko će dugo morati odsustvati sa terena.

Nadamo se da će Micić uspeti da se oporavi što pre, ako ne do meča sa Turskom za tri dana, onda bar do početka Evrobasketa, jer je uz Nikolu Jokića naš najvažniji igrač. Nadajmo se da će posle snimanja da se pokaže da će Micić brzo na parket ponovo.

Informer

 

Srbija i Grčka igraju spektakularnu košarku u Areni, uz spektakularnu atmosferu koju su napravili srpski navijači. Orlove bodri i Novak Đoković i brojni sportski asovi. Pored teniskog asa, Željka Obradovića i Dejana Bodiroge uz Orlove su Zoran Erceg, Branko Cvetković, Predrag Danilović, Miroslav Raduljica, Milenko Tepić, Danilo Anđušić, Stefan Jović ali i NBA košarkaš Aleksej Pokuševski, Boban Marjanović.

Bonus video