Autor: Informer.rs

30.08.2022.

08:22

Foto:

Sport

MUTA SUROVO ISKREN: TEO NIJE ZASLUŽIO DA SE OVAKO OTKAČI! Imamo NAJSTRUČNIJEG selektora!

Iskusni strateg Miroslav Nikolić je u razgovoru za Sport klub  rekao kako reprezentativna karijera Miloša Teodosića nije završena na pravi način.

- Mnogo se prašine diglo pošto više nije deo nacionalnog tima. Mislim da nije bio dobar način da se ovako „otkači“. Nije zaslužio, on se uvek prvi javljao na zborno mesto. Možeš da ga ne pozoveš, a ne da to uradiš na početku priprema. Ne znam šta je razlog. Možda zato što imamo veliki broj igrača posebno na bekovskim pozicijama, pa i Jokić je plej… Ne mogu nikom da čitam misli, samo naglas razmišljam. 

Informer

 

Evropsko prvenstvo je na programu od 1. do 18. septembra. Srbija se nalazi u grupi D (Prag) sa Holandijom, Izraelom, Finskom, Češkom i Poljskom, a popularni "Muta" smatra da je Pešić izuzetno stručan selektor kome su zaštitni znak trofeji.

Informer

 

- Većina igrača koje Pešić ima na raspolaganju, napravili su reprezentativne pauze iz raznih razloga, u odnosu na poslednje veliko takmičenje, SP 2019. Kao nacija, uvek želimo neku od medalja, pa još ako može zlato. Kao da je drugo ili treće mesto neuspeh. Imamo najstručnijeg selektora, snalazi se kao vidra u vodi. Zaštitni znak su mu trofeji i iskustvo. Ali, mora i sreća da te pogleda, da ne bude povreda. To što imamo igračke veličine, ne znači da smemo ostale da potcenimo, budemo nadmeni, nikako. Samo je neophodno kanalisati talenat, a Kari zna da vodi najbolje. Želim im puno uspeha, da dožive slušanje himne, nema boljeg osećaja- zaključio je Miroslav Nikolić.