01.09.2022.

09:56

Foto: Insider

Sport

INFORMER SA KOŠARKAŠIMA U PRAGU! Navijači saletali Orlove, Jokić nije bio raspoložen! Igrače dočekao ambasador! (VIDEO/FOTO)

Evropsko prvenstvo počinje u četvrtak, a  Srbija će prvi meč odigrati u petak  2. septembra protiv Holandije (21.00). 

Informer

 

"Orlovi" su otputovali u Prag sa 11 košarkaša pošto je u Beogradu ostao Nikola Milutinov, ali nema razloga za brigu. Sjajni srpski centar će biti spreman za Eurobasket.

Informer

 

Naše najbolje košarkaše u Pragu dočekao je ambasador Srbije u Češkoj Berislav Vekić, dok su navijači na aerodromu saletali košarkaše za autograme, selfije...Predsednik KSS Predrag Danilović, Kalinić, Micić, Gudurić...imali su pune ruke posle, dok Nikola Jokić nije baš bio raspoložen za druženje sa navijačima po dolasku u Prag.

Informer ima novinara na Evropskom prvenstvu, pa budite uz naš portal, očekujte ekskluzivne priče, fotografije, video sadržaj...

Srbiju će na Evropskom prvenstvu predstavljati: Vasilije Micić, Ognjen Jaramaz, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Dušan Ristić.

Informer

 

Posle Holandije, Orlocima slede dueli sa domaćinom Češkom (3. septembar), pa dan pauze, zatim mečevi sa Finskom (5. septembar) i Izraelom (6. septembar). Grupnu fazu u Pragu i pred nadamo se selidbu u Berlin "zatvaramo" protiv Poljske (8. septembar).