04.09.2022.

21:23

Foto: Starsportphoto

Sport

Jokić POBEGAO od kamera! Pogledajte kako se ORLOVI SPREMAJU ZA FINCE! (VIDEO)

Raspucani su i razigrani Orlovi na startu Evropskog prvenstva. Dve rutinske, ali ne lake pobede upisane su protiv Holandije i Češke, a sutra je na programu derbi grupne faze i duel Srbije sa selekcijom Finske koja igra sjajno na krilima Lauri Markanena (21.00). 

Orlovi su danas bili slobodni i bez utakmice, a reprezentativci Srbije odradili su večernji trening u "O2 Areni". U  centru pažnje svih prisutnih medija bio je Nikola Jokić.

MVP NBA lige je šutirao na koš sa Markom Gudurićem, a nakon što je video veliki broj kamera pokupio se i otišao na drugu stranu terena. 

Odavno je jasno da Jokiću ne prija medijska pažnja, a ovo je samo još jedan od dokaza da je tako. As Denver Nagetsa igra bez greške od početka turnira iako je glavna meta odbrane svih odbrana naših rivala. 

Takođe, Nikola Milutinov je u nedelju trebalo da se pridruži saigračima u Poljskoj, ali će ipak tek od ponedeljka biti sa reprezentacijom Srbije. Ovu vest potvrdio je srpskim novinarima selektor Svetislav Pešić na konferenciji za medije posle završenog treninga u O2 Areni.

- Nije dobio mesto u avionu, valjda Evropsko prvenstvo nije važno - našalio se selektor Pešić u svom stilu i dodao:

- Čekamo tri dana da se ukrca.

Bonus video