Autor: Informer.rs

05.09.2022.

16:41 >> 16:50

Foto: Starsportphoto©

Sport

IZRAELCI STRAHUJU OD JOKIĆA I SRBIJE! Madar se OGLASIO nakon PORAZA! Orlovi su OZBILJNI!

Uspeo je Izrael da upiše dva trijumfa na startu Evropskog prvenstva u Pragu, ali je ubrzo stiglo otrežnjenje. Izabranici Gaja Gudesa poraženi su u neizvesnoj završnici od selekcije Poljske, a plejmejker Izraelaca i Partizana Jam Madar smatra da je slaba odbrana "krivac" za poraz. 

- Igrali smo užasno u odbrani, posebno kada se radi o situacijama jedan na jedan. Nismo uspevali da čuvamo čoveka ispred, mislim da je to bio glavni razlog za poraz od Poljske - rekao je Jam Madar.

Reprezentaciju Izraela već sutra očekuje novi duel na Evropskom prvenstvu. Rival - teško da može biti teži pošto će Jam Madar sa saigračima na megdan Srbiji koja igra sjajno predvođena Nikolom Jokićem.  

- Srbija je ozbiljna ekipa, svaku utakmicu se neko istakne. Ipak, daćemo sve od sebe. Nisam pričao sa ljudima iz Partizana o utakmici sa Srbijom, fokusirani smo na sebe. Idemo da se odmorimo, a nakon toga pogledamo šta nije valjalo danas i pokušamo to da ispravimo - dodao je plej Izraela. 

Podsećamo, danas su na programu još dve utakmice u grupi D koja se igra u Pragu. Prvo će Češka odmeriti snage sa Holandijom, taj meč je na programu od 17:30, dok će u 21 čas koplja ukrstiti Srbija i Finska.