Autor: Informer.rs

05.09.2022.

20:23

Foto: Informer

Sport

FINACA JE VIŠE, ALI MI SMO GLASNIJI! Orlovi ponovo imaju GROMOGLASNU podršku u PRAGU! Navijači VERUJU u ZLATO! (VIDEO)

Srbija je dobila prva dva meča i najavila dobre nastupe na Evrobasketu. Protiv Holandije i Finske bio je veliki broj srpskih navijača u "O2 Areni" u Pragu, a "navala" se očekuje i večeras kada rival našim Orlovima bude selekcija Finske. 

Naša novinarka koja se nalazi u Pragu naletela je na grupu navijača koji su otkrili da već godinama prate reprezentaciju na velikim takmičenjima. 

- Dolazim iz Čačka, pozdrav za Čačak i Bosansko Grahovo. Ovo je moje treće takmičenje, počeo sam baš na Evrobasketu 2015. godine sa praćenjem reprezentacije Srbije. Stigao sam 1. septembra i vraćam se na kraju prvenstva. Nadam se zlatu, ne volim da pričam o očekivanjima, ali sada imam baš dobar osećaj - rekao je navijač Srbije i dodao da će sve majice sa potpisima naših reprezentativaca nakon turnira ići na humanitarne aukcije. 

Finaca je u "O2 Areni" više u ovom momentu, ali srpski navijači ističu da je uvek bitniji kvalitet nego kvantitet. 

- Na kraju ćemo samo mi navijati, bitno je ono posle utakmice. Lako je sada. Ima ih više, ali bitan je kvalitet u odnosu na kvantitet. Srbija - viknuo je jedan od navijača koji po natpisu na "šlemu" dolazi iz Valjeva.