Autor: Informer.rs

06.09.2022.

23:51 >> 23:58

Foto: Starsportphoto©

Sport

GLAVOBOLJA ZA ORLOVE I PEŠIĆA... Čeka se komentar LEKARA o POVREDAMA Lučića i Nedovića!

Košarkaši Srbije upisali su i četvrti trijumf na Evropskom prvenstvu pošto su danas u "O2 Areni" u Pragu savladali selekciju Izraela. Ipak, današnja pobeda mogla bi skupo da košta Orlove u budućnosti budući da su povrede doživeli Nemanja Nedović i Vladimir Lučić...

Kapiten Srbije je prilikom jednog prodora proklizao i ostao na parketu. Selektor Svetislav Pešić govorio je nakon meča da je potrebno sačekati detaljne preglede lekara, a da li će Lučić biti u konkurenciji za nastavak Evropskog prvenstva ostaje nam da vidimo.

Informer

Sa druge strane, Nemanja Nedović se u drugom poluvremenu nije vraćao na teren. Nažalost, čini se da je šuter Crvene zvezde obnovio povredu mišića koja ga je mučila tokom pripremnog perioda, ali je i za njega Pešić rekao da treba sačekati komentar medicinskog tima naše reprezentacije. 

Pozitivno je što Orlove čeka dan pauze pred nastavak takmičenja. Srbija sutra neće imati obaveza na Evrobasketu, a u četvrtak je na programu meč sa Poljacima koji odlučuje ko će iz grupe D kao prvi, a ko kao drugi u nastavak kontinentalne smotre.