Autor: Informer.rs

08.09.2022.

23:31

Foto: Starsportphoto©

Sport

MILUTINOV OPREZAN PRED DUEL SA ITALIJANIMA! Neće doći da IZGUBE od Srbije! (VIDEO)

Košarkaši Srbije ostvarili su i petu pobedu na Evropskom prvenstvu pošto su sa 96:69 savladali Poljsku u derbiju grupe D. Orlovi su novim trijumfom obezbedili prvo mesto u grupi, a posebno važnu ulogu na utakmici imao je Nikola Milutinov koji se u sastav vratio nakon problema sa virusom. 

Centar moskovskog CSKA je meč završio sa 16 poena, a na parketu je proveo bezmalo 20 minuta. 

- Odigrali smo dobro čitav meč i u odbrani u napadu. Nije bilo previše amplituda u našoj igri, zbog toga smo ovako ubedljivo slavili na kraju - rekao je Nikola Milutinov, a potom detaljnije istakao koliko je značajan njegov povratak na teren. 

- Znači mi da sam dobio minute, nedostajalo mi je to u poslednjih sedam dana. Falila mi je ekipa, falilo mi je da igram. Prezadovoljan sam što sam dobio šansu da igram i hvala selektoru na poverenju - dodao je centar Srbije. 

Nije želeo Nikola Milutinov da previše analizira rivala u osmini finala. Orlove čeka meč sa Italijom, a taj duel na programu je u nedelju. Termin će biti naknadno objavljen. 

- Sutra ćemo o rivalima, svaki je težak. Neće biti lako počevši od Italije. Na pripremama smo igrali protiv njih, bilo je teško. Srčani su i borbeni, ne dolaze da izgube sigurno će dati sve od sebe da pobede - dodao je Milutnov.