09.09.2022.

08:46

Foto: printscreen

Sport

MICIĆ: Možda neko od saigrača razmišlja tako, ja NE! Nikola mi je nedostajao... (VIDEO)

Meč sa Italijanima je na programu u nedelju, a prema podacima sa sajta FIBA taj meč će početi u 18 časova. "Azuri" su bili četvrtoplasirani u grupi C sa kojom ukršta srpska reprezentacija.

Reprezentativac Srbije, Vasilije Micić, srećan je zbog povratka saigrača i poručuje da će dati maksimum u nastvaku takmičenja.

- Dobra utakmica za nas drago mi je da smo odigrali spremno i bez kalkulacija, moje mišljenje je da svaku utakmicu treba da odigramo za sebe i da damo svoj maksimum. Idemo dalje - rekao je Micić i dodao:


- Presrećan sam što su se vratili Milutinov i Marinković. Nikola mi je nedostajao, dobar mi je drugar, a Vanja je krenuo furiozno. Verujem da je to i dalje u njemu, samo mu treba malo da se vrati u ritam. 

Upitan da li se nada da će se Srbija osvetiti Italiji za poraz u kvalifikacijama za Olimpijske igre prošle godine, kao iz topa je odgovorio!

- Nemam želju da se svetim Italiji za poraz! Možda neko od saigrača tako razmišlja, ali ja ne. Za mene je to prošlost, najvažnije je da se odmorimo i spremimo i da pristup bude maksimalan i nadam se da će biti dobro! U Berlinu će biti dosta kvalitetnih ekipa i druženja sa saigračima iz klubova. Trudićemo se da ostanemo fokusirani - zaključio je Micić.