Autor: Informer.rs

09.09.2022.

09:01

Foto: printscreen

Sport

VESELOG PITALI - JANIS ILI JOKIĆ? Evo šta je odgovorio bivši as Partizana! (VIDEO)

To je bio direktan okršaj za četvrto mesto grupe u kojoj je i srpska selekcija, a od nokaut faze će morati da se oprosti selekcija sa Bliskog Istoka. Nije krio zadovoljstvo Jan Veseli posle uspeha svoje selekcije!

- Mrtav sam ,bitno je da smo prošli grupu. Hteli smo sa malo boljeg mesta, ali nismo uspeli. Nismo popustili iako smo izgubili na startu od Poljske, a očekivali smo da pobedimo.

Kakva je bila publika?

- Mislim da su nadmašili i svoja i moja očekivanja! Naravno nije to neko balkansko navijanje, ali ima tu svoju dušu nekako i stvarno celu utakmicu su nas bodrili i baš sam srećan zbog toga. Nadam se da smo se odužii. 

Šta dalje? Može li još jedan korak napred? 
 

Informer

 

- Daj Bože!

Koiko je bilo teško spremiti se? 

- Teško je bilo, ali mi smo mogu reći dosta iskusni u tome da nađemo motivaciju io da se borimo i to smo stvarno radili skoro celu utakmicu. To je odlučilo, borili smo se od prvog minuta do kraja. Očekuje nas Grčka, Janis, super…(smeh)! Sad sam igrao na 5 i to je funkcionisalo. Protiv ove ekipe Izraela danas mislim da mojim rolingom smo imali baš otvorene šuteve i sve smo dobijali.


Kako izgleda Satoranski, da li je blizu maksimuma? 


- Sada sam pričao Česima o tome, dve nedelje pre prvenstva pa do sada nije uradio nijedan trening pet na pet, sve je to nekako kontrolisano, on se dobro oseća, ali ne verujem da je posle onakve povrede 100 odsto nakon što se vratio tako brzo. On je stvarno profesionalac i luda glava što je to, stvarno svaka mu čast. 

Za kraj, Jokić ili Janis, koga je teže sačuvati? 
 

- Pa, ahaha... Obojica su dva puta zaredom MVP-evi NBA lige, totalno različiti igrači, neće biti lako ni sa jednim ni sa drugim.