Autor: Informer.rs

09.09.2022.

12:43

Foto:

Sport

ZAVERA! ATAMAN GRMI! Novi SKANDAL na Evrobasketu! Ovo radite protiv TURSKOG NARODA!

Nakon brojnih nepojmljivih sudijskih grešaka zbog kojih su pojedini arbitri bili suspendovani, kao i tuča igrača i promašenog bacanja Bojana Bogdanovića koji su Hrvatsku "sklonili" sa puta Srbiji i Sloveniji, sada imamo novu spornu situaciju.

Tako bar tvrdi Ergin Ataman, selektor reprezentacije Turske, koji je besan zbog termina odigravanja njihovog meča osmine finala u Berlinu!

Turska je već bila u centru pažnje nakon skandala koji se ticao sukoba igrača na meču s Gruzijom, a posle grupne faze, oni takmičenje u Berlinu nastavljaju u osmini finala protiv Francuske. Ipak, taj meč će biti u nezgodnom terminu - u subotu 10. septembra u podne.

Informer

I to je žestoko zasmetalo Atamanu, koji vidi zaveru u tome zbog čega su Turci dobili baš taj termin, a ne neki kasniji.

- Ovo je veliki manjak poštovanja da utakmica protiv Francuske bude u 12 sati. Bili smo drugi u grupi, a cilj je da se spreči turski narod da napuni dvoranu. Međutim, verujem da će se naši sunarodnici u Nemačkoj žrtvovati i napuniti dvoranu u potpuno neprikladnoj satnici.

Poznato je da Turska ima veliku dijasporu u Nemačkoj, a Ataman smatra da je i zbog toga njegova ekipa dobila tako rani termin.