Autor: Informer.rs

10.09.2022.

09:20 >> 10:13

Foto: printscreen

Sport

ITALIJANSKI AS ISKREN: Srbija je mnogo više od Jokića! Svesni smo da su favoriti... (VIDEO)

Nekadašnji NBA as Nikolo Meli na meč sa Orlovima gleda kao na najveći izazov generacije u ovom trenutku i bez obzira na uspone i padove u grupi igraju u Milanu veruje da Azuri mogu daleko bolje na startu nokaut faze.

- Svesni smo da je Srbija veliki favorit u ovoj utakmici, to su činjenice, to je statistika, ali lepota košarke je to što je sve moguće- poručio je Meli.

Iako svi pričaju o partijama nezaustavljivog Nikole Jokića, svestan je i centar milanske Olimpije da je Srbija mnogo više od jednog igrača, pa čak i kada je u pitanju dvostruki uzastopni MVP...

Informer

 

- Srbija je mnogo više od Jokića! Definitivno ima snagu na svim pozicijama i ne zavisi samo od jednog igrača. Da, Jokić vam je najvažniji igrač u timu, pritom je među najboljim, ako ne i najbolji igrač na svetu! Opet, tu su Micić, Lučić, Gudurić, Kalinić... Sigurno ću nekog zaboraviti. Toliko je dobrih igrača u vašem timu, zato će biti teško.

Vrlo dobro Italija zna kako se pobeđuje Srbija, učinila je to u finalu prošlogodišnjih kvalifikacija za Olimpijske igre. To je, ipak, bio potpuno drugačiji tim u odnosu na ovaj u Berlinu...

- Nemamo mnogo šansi, jer je Srbija mnogo bolji tim od nas. Ali, šanse i dalje postoje za nas. Nikada nije tako da ona druga strane ostane sa nula procenata šansi. Čak i da je 99-1 odsto u korist Srbije, izaći ćemo na parket, igraćemo sa vatrom srcem, pokušati da pobedimo i prođemo dalje.