10.09.2022.

22:26

Foto: Starsportphoto

Sport

BESNI ZBOG SUĐENJA! Crnogorci ogorčeni zbog odluka arbitara meča protiv Nemačke (VIDEO)

Imala je Nemačka rezultatsku prednost od 24 poena, ipak vratila se Crna Gora  u život, međutim nisu uspeli da dođu trijumfa.

Bilo je mnogo sudijskih odluka  prema mišljenju crnogorskih igrača i njihovog trenera, išle na štetu ove selekcije, a nakon utakmice nisu krili razočaranje.

- Od samog početka turnira dešavaju se takve neobjašnjive stvari, trudim se celu karijeru da ne komentarišem suđenje, ali ovo prvenstvo je gore nego ikad po tome. Došli smo u situaciju da zapretimo i pobedimo, na Dubljeviću je bio faul na tri razlike, i mene su gurali u leđa na onom polaganju... To su stvari koje se nama ne gledaju, njih su čašćavali velikim brojem penala i to je direktno odlučilo utakmicu - rekao je Mihailović.

Dodao je da se od početka turnira dešavaju ovakve stvari.

- Od početka turnira se dešavaju takve stvari. Trudim se da to ne komentarišem, ali ovo prvnestvo je gore nego ikad po tim stvarima. Došli smo na tri razlike, na Dubljeviću je bio faul pre toga, ali te stvari se za nas ne gledaju. Sa druge strane, iščašćavali su ih penalima i to je direktno odlučilo utakmicu. Isto što sam rekao, ko iole prati, ne treba mu posebno objašnjenje - rekao je Mihailović.

Vrlo brzo su se na njega nadovezivali i drugi igrači. 

- Jednima gledaju faulove, nama ne gledaju. Nivo suđenja kroz ceo turnir je katastrofalan, to nam se desilo protiv Turske, protiv Gruzije su hteli, ali nisu uspeli. Iskreno, mislim da njih ne interesuje, interesuju ih druge stvari. Najbolje sudije treba da sude najboljim ekipama Evrope. Žao mi je zato što se puno rada ulaže kroz celo leto, a mi razmišljali o tome narednih dana - nadovezao se Radončić.

Na ovoj utakmici danas su pravdu delili Luis Kastiljo iz Španije, Martins Kozlovskis iz Letonije i Paulo Markes iz Portugala.