Autor: Informer.rs

14.09.2022.

15:00

Foto: Reuters

Sport

JEZIVO! ŠRUDEROVA SUPRUGA U STRAHU: Grčki navijači pišu da će nas ubiti, žele meni, Denisu i deci smrt...

​Nemačka je savladala Grčku ( 107:96), a Šruder je bio jedan od najboljih na terenu. Nakon spektakularne partije članovi njegove porodice dobijaju ozbiljne pretnje od ogorčenih grčkih navijača.

Informer

 

Grčka je bila jedan od favorita za zlato, a ispali su već u četvrtfinalu, pa su navijači ogorčeni. Nažalost, otišli su predaleko - uputili su jezive pretnje Šruderu i njegovoj porodici.

- Stotinu grčkih navijača žele meni, Denisu i deci smrt. Mnogi pišu da će nas ubiti. Ne smem ni da pomislim koliko je Denis poruka dobio. Ovako nešto nisam doživela. Previše je ovakvih poruka da bih ih sve pokazala. Ne stižu samo sa lažnih profila. Ovakve pretnje su odvratne, lude - napisala je Šruderova supruga na društvenim mrežama.

Šruder je imao je jedan neprimeren gest ka klupu Grčke, njihovom selekoru Dimitrisu Itudisu i jednom od pomoćnika.  Na kraju, obratio se javnosti, pogotovo grčkim navijačima:

Informer

 

- Grčki navijači!!! Odličan atmosfera. Mogu da istrpim mnogo, ali kada me vređaju ili kažu nešto o mojoj porodici onda to prelazi granicu. I to nije u redu, pa vas molim da mi ne govorite kako da reagujem. Blagosloveni bili - poručio je Šreder preko društvenih mreža.

Bonus video