Autor: Informer.rs

15.09.2022.

13:55

Foto: reuters

Sport

ŠTA ĆE BITI SA SELEKTOROM? Savez se oglasio i rešio sve dileme posle neuspeha!

Srbija je eliminisana u osmini finala Evropskog prvenstva, pa i dalje čekamo da se oglase selektor i KSS, dok su Slovenci ekspresni.

Slovence su svi videli u finalu, ali su Poljaci priredili iznenađenje. Selektor je prvi na udari, pa je Savez sve obelodanio pre spekulacija u medijima. Sloveniju će i dalje voditi Aleksander Sekulić pošto mu košarkaši i Košarkaški savez Slovenije veruju.

- Trener Sekulić ima ugovor do kraja godine. On je odličan trener i još jednom ponavljam, ima ugovor sa nama. Biće potrebna analiza. Čak i da smo postali šampioni, analiza je uvek potrebna  -  rekao je prvi čovek slovenačkog košarkaškog saveza Matej Erjavec posle neuspeha na Eurobasketu.

Informer

 

Sekulić je na klupu Slovenije seo 2020. godine kada je zamenio Radovana Trifunovića, koji nije uspeo da ponovi rezultate njegovog prethodnika Igora Kokoškova. Iako ni Sekulić nije doneo medalju, vodio je Slovence do polufinala Olimpijskih igara, na kraju ipak samo četvrtog mesta.

- Tužni smo i razočarani. Dugo u noć smo pričali o utakmici. Svi. Od igrača, stručnog štaba i kompletnog menadžmenta... - dodao je Erjavec.

Bonus video