Autor: Informer.rs

20.09.2022.

08:05

Foto: Tanjug

Sport

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! Skandalozne optužbe, Slovenci pijančili do 5 ujutru pred meč sa Poljacima!

Slovenci su bili među prvim favoritima za osvajanje trofeja, ali su takmičenje morali da napuste ranije nego što su planirali. Sada je isplivao prljav veš! Sajt "bhbasket.ba" prenosi da je košarkaška reprezentacija Slovenije bančila pred utakmicu četvrtfinala.

Slovenci se opijali

Pomenuti portal tvrdi da su Slovenci noć pred utakmicu sa Poljacima pijančili do pet ujutru, imali su žurku za pamćenje, a potom i debakl koji neće skoro zaboraviti.

- Mamurni od pića i ića, Zmajčeki su izašli na megdan “napaljenoj” i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Proveli su se kao bosi po trnju. Slabosti su ispoljavali na sudijama, a nakon utakmice na pres-konfenrenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga, jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati pre veoma bitne utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč - stoji u tekstu.

Informer

 

Slovenci su u prvo poluvreme gubili i preko 20 razlike, uspeli sud a se vrate u nastravku, ali ne i na kraju da trijumfuju. Luka Dončić je nakon meča rekao da nije bio potpuno spreman, te da je primio blokadu tokom meča.

- Nisam bio na 100 posto, primio sam injekciju u trećoj četvrtini. Nije to razlog što sam igrao užasno, razočarao svoj tim i čitavu naciju - dodao je šuter Dalas Maveriksa.

- Kada sam zdrav, igraću za Sloveniju. Igrao sam vrlo loše. Drugačije je u odnosu na klub, najlepše je igrati za Sloveniju, mislim da smo se svi borili, pogotovo u drugom poluvremenu. Ti porazi bole, sport je takav.

Bonus video