Autor: Informer.rs

27.09.2022.

15:11

Foto: Tanjug/AP

Sport

OPLETI! Košarkašice Srbije zaigrale kolo sa navijačima nasred ulice! A Ivon... (VIDEO)

Navijači su priredili veliko iznenađenje našim košarkašicama kada su nakon meča izašle iz autobusa. 

Pesma, apluz, ovacije, a onda se poveolo Užičko u Sidneju nasred ulice, prenosi Sportklub. A, Ivon Anderson nije naučila samo himnu Srbije! Pogledajte! 

Žreb će odrediti parove četvrtfinala Svetskog prvenstva u Sidneju. Košarkašice Srbije su okončale grupnu fazu Svetskog prvenstva u Australiji pobedom nad selekcijom Francuske (68:62), pa će sa trećeg mesta u nokaut fazu. 

Informer

 

Na startu eliminacione faze ukrstiće se sa SAD ili Kinom. Amerikanke sa maksimalnim učinkom prve u grupi, a Kina posle pobede nad Belgijom druga.

Šta god moje devojke urade ovde, meni je izuzetno bilo važno da se ova utakmica dobije. One su mi ispunile želju plasmanom u četvrtfinale, ostvarile veliki cilj jer ta deca su nakon tri meseca rada u osam na svetu! Mislim, da li ste svesni šta je to uopšte? U osam na svetu, i ono stalno smo tu, u bilo čemu budi ti u osam najboljih u svetu - kazao je Marina jasno i nastavila:

Informer

 

- Od srca im čestitam i opet kažem, ponosna sam na njih, šta god da one urade u četvrtfinalu, a mi ćemo se bez dileme spremiti da budemo najbolji mogući. Ali treba ih rasteretiti i uživati u ovom što su one uradile ovde: plasman u četvrtfinale i pobeda nad izuzetnom ekipom Francuske sa kojom imamo čuvenu istoriju - poručila je emotivna Maljkovićeva.

Bonus video