Autor: Informer.rs

23.10.2022.

22:40

Foto: printscreen

Sport

HAOS U GRČKOJ - UŽASNE SCENE PREKINULE MEČ U ATINI! Huligani UPALI na parket! (VIDEO)

Zabranila je policija navijačima AEK-a da dođu na utakmicu njihovih ljubimaca protiv košarkaša Peristerija u okviru grčkog šampionata. Ipak, grupa huligana pojavila se sa fantomkama u dvorani "Andreas Papandreu" u zapadnom delu Atine, te je prekid meča trajao više od pola sata. 

Grupa navijača AEK-a upala je sa fantomkama i fizički se obračunala sa navijačima Peristerija koji su smešteni između prostora za novinare i sedišta u loži. Grki mediji prenose da je utakmica odmah prekinuta, te da je jedna grupa koja podržava domaću ekipu počela da beži iz hale, dok su drugi želeli da se obračunaju sa nezvanim "gostima". 

Glavni sudija Elijas Koromilas tražio je pražnjenje dvorane da bi meč bio nastavljen. Policija nije mogla da da garancije da će to biti urađeno na maksimalno bezbedan način te su igrači poslati u svlačionicu. Nakon pola sata, utakmica je napokon  nstavljena. 

Na klupi Peristerija sedi legendarni grčki košarkaš Vasilis Spanulis, a boje atinskog tima brani nekadašnji as Crvene zvezde Aleksa Radanov.