Autor: Informer.rs

06.11.2022.

12:15

Foto: Starsportphoto©

Sport

HOROR U IZMIRU - ZA DLAKU IZBEGNUT FATALAN ISHOD! Bratu NBA ZVEZDE pretili nožem! (FOTO)

Svedoci smo poslednjih godina da je sve više sportista na udaru manijaka i ludaka. Poslednji primer je štoper Arsenala Pablo Mari koji je uboden sa leđa u jednom milanskom tržnom centru, a sličnu sudbinu je za dlaku izbegao Erik Mekalum. Američki košarkaš i rođeni brat Si Džeja Mekaluma zvezde NBA lige prošao je kroz pravu dramu sa porodicom kada mu je nepoznati muškarac pretio nožem. 

Američki košarkaš je uspeo da se izvuče bez povreda, a kako je sam napisao na Tviteru do čitavog incidenta je došlo zbog parking mesta. Jasno je da je iz bezazlenog problema situacija izmakla kontroli, ali na svu sreću sve je završeno bez porveđenih. 

Informer

- Prijatelji, fanovi u Izmiru. Prijavite vlasnika ovog belog 'Mercedesa'. Ponašao se kao idiot oko mog parking mesta. Prišao je mom automobilu agresivno, sve dok nisam izašao iz auta i dok nije video koliko sam viši/mlađi od njega. Prišao mi je sa nožem i tada su ga ljudi zadržali. Posvađali smo se, bilo je svega, ali su građani koji su se zatekli u tržnom centru intervenisali i fizički su ga zadržali. Ko zna dokle je moglo da ide. Najgore od svega je što sam bio sa mojom trudnom suprugom i dvogodišnjim sinom. Morao sam da se postaram da su bezbedni. Ovo je idiot - napisao je Erik Mekalum. 

Američki košarkaš nikada nije uspeo da se izbori za svoje mesto u NBA ligi. On je 2010. godine stigao u evropsku košarku, a u prethodnoj deceniji promenio je veliki broj klubova. Najbolje partije pružao je u dresu Anadolu Efesa i UNIKS Kazanja, dok trenutno brani boje Pinar Karšijake.