Autor: Informer.rs

12.11.2022.

19:21

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDAŠI U CRNO-BELOM! ŠTA JE OVO?! Mitrović, Dobrić, Radanov i Jović PROMENILI BOJE! On je KRIV ZA SVE! (FOTO)

Imali su košarkaši i dosta slobodnog vremena u Njukaslu, o čemu svedoče fotografije koje je danas na svom Instagram profilu objavio Danilo Anđušić, naš reprezentativac i košarkaš Partizana, kojem nije strano da obuče crno-bele boje.

U njegovom društvu i mnogi drugi igrači su odlučili da krenu tim "stopama", pa čak i oni koji su nekada nastupali za Zvezdu ili su sada njeni članovi. Pored Uroša Trifunovića, koji je Danilov saigrač u Partizanu, još su Luka Mitrović, Stefan Jović, Ognjen Dobrić i Aleksa Radanov rešili da stave na sebe crno-bele boje.

Naravno, razlog je bila poseta stadionu Sent Džejms Park na kojem nastupa čuveni Njukasl Junajted, koji se ove sezone visoko kotira u Premijer ligi Engleske i vrlo moguće će uspeti da se uplete u borbu za mesto u Ligi šampiona.

Inače, Anđušić je prokomentarisao i pobedu "orlova" u Njukaslu sa kojom smo praktično je3dnom nogom zakoračili na Mundobasket.

- U ovakvim utakmicama najvažnija je pobeda i to što smo napravili dobar posao. Nije bila nimalo laka utakmica za igranje, protivnik je veoma atipičan, još je bio domaćin. Igrali su bez pritiska pred svojom publikom i to se videlo u njihovoj igri. Mi smo bili malo stegnuti u nekim situacijama, ali na kraju – najvažnije je da smo ostvarili pobedu - rekao je Anđušić za Mozzart Sport.