Autor: Informer.rs

14.11.2022.

23:14

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZNAMO ŠTA SE DESILO SA MICIĆEM, ALI... Gudurić ZAGRMEO nakon VELIKE pobede nad Turcima! (VIDEO)

U sjajnom ambijentu dvorane Aleksandar Nikolić i posle veoma neizvesne borbe srpski tim došao je do, možda i presudnog trijumfa, kada je u pitanju plasman na finalni turnir.

Najefikasniji u ekipi Srbije bio je Marko Gudurić sa 18 poena, sjajni Dušan Ristić ubacio je 16 (4-4 trojke), Ognjen Dobrić 11, a Luka Mitrović 10 peona. Upravo je i najveći "krivac" za pobedu nad Turcima izneo prve ambicije nakon trijumfa. 

- Težak meč, spremali su se mnogo više od nas. Pokazali su dobru igru, poveli su mnogo igrača iz Evrolige. Znamo šta se dešavalo sa Micićem, nije tu ni Nedović, ali svaka čast momcima. Imali smo samo jedan trening zajedno, hvala našim ljudima. Pokazali smo dobru energiju, lepo je bilo igrati kod kuće - rekao je Marko Gudurić, a potom prokomentarisao i šuterski učinak Dušana Ristića.

- Znamo da Rile (Dušan Ristić) može da pogodi, to radi i u svom klubu, ali stvarno "veliki" šutevi. Pogađao je kada su oni napravili preokret, imali momentum na svojoj strani, on je sa mnogo samopouzdanja šutirao. Svaka čast - jasan je bio šuter Fenerbahčea.