Autor: Informer.rs

11.01.2023.

14:29

Foto: printscreen

Sport

NAJBOLJI U SRBIJI! Tina: Hvala svima, ovo je za mene najveće zadovoljstvo! Jokić: Žao mi je što nisam tu! (FOTO)

Tina je dobila 28 glasova, Ivon Anderson je bila drugoplasirana sa osam, dok su po jedan dobile Jelena Bruks, Nevena Jovanović i Aleksandra Crvendakić.

- Da zahvalim na dodeljenom priznanju za najbolju košarkašicu zemlje. To je za mene najveće zadovoljstvo, hvala svima koji su to prepoznali. S obzirom da nisam u mogućnosti zbog obaveza da prisustvujem, zahvaljujem se Savezu, saigračicama, stručnom štabu, jer naš rad predstavlja posebno mesto u kojoj karijeri - poručila je Tina u video snimku, jer zbog klupskih obaveza nije mogla da prisustvuje ceremoniji, a nagradu je u njeno ime preuzeo suprug Đorđe Krajišnik.

Informer

 

U muškoj konkurenciji nije bilo dileme. Nikola Jokić je dobio čak 34 glasa novinara, Vasilije Micić četiri, a Miloš Teodosić jedan.

- Žao mi je što ne mogu da prisustvujem želeo bih da se zahvalim KSS i novinarima na izboru za najboljeg igrača godine u Srbiji. Velika čast i zadovoljstvo, svi znamo šta košarka predstavlja za našu zemlju, pa i za mene. Hvala porodici i timu koji mi već 7-8 godinu pomažu da napredujem -  zahvalio Jokić iz Denvera, dok je nagradu u njegovo ime preuzeo otac Branislav.

Bonus video