Autor: Informer.rs

19.02.2023.

21:27

Foto: Starsportphoto

Sport

SA MILUTINOVIM SAM NAVIJAO ZA PARTIZAN! Davidovac ODMAH POČEO DA ŠALJE PORUKE! Amerikanac OTKRIO kako je praćen DERBI!

Kup Radivoja Koraća završen je sinoć pobedom Crvene zvezde nad Megom. Četa Duška Ivanovića odbranila je trofej u Nišu, a svemu je prethodio večiti derbi protiv Partizana u polufinalu. 

Crveno-beli su posle prave drame i velikog preokreta uspeli da savladaju najvećeg rivala, a taj meč praćen je i u Moskvi. Nekadašnji košarkaš Partizana Dalas Mur u razgovoru za "Mozzart sport" rekao je da je utakmicu pratio sa Milutinovim. 

- Nikola Milutinov me pozvao, gledali smo zajedno u nejgovom stanu i navijali. Vodili smo 18 razlike, ali... Drugo poluvreme je bilo... Propast. Posle utakmice nije prošlo deset minuta, Dejan Davidovac je krenuo da mi šalje poruke hahahaha, ali dobro, sada je njegov trenutak. Ne brinem se za Partizan, stvano igraju dobru košarku, videlo se to u Evroligi, mislim da mogu svakoga da pobede. Navijam da prođu u Top8, zaista svim srcem verujem da mogu da urade, a i biće još utakmica sa Zvezdom, biće pobeda - rekao je Dalas Mur. 

Informer

Amerikanac je iskoristio priliku da pohvali srpskog centra sa kojim je saigrač u Moskvi. 

- Nikola je sjajan momak, pravi lider CSKA. Nema potrebe da pričam o njegovim kvalitetima na parketu, to svi vide. Eto sada je u Beogradu, i Dejan je sa njim. Želim im sreću u dresu reprezentacije - dodao je Amerikanac.