Autor: Informer.rs

17.03.2023.

09:45

Foto: Reuters

Sport

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ POSLE PORAZA OD PARTIZANA! Larkin BESAN na Atamana, svađao se i sa navijačima! Frustriran sam... (FOTO)

Iako je Efes imao 17 poena prednosti protiv crno-belih na svom terenu, pretrpeo je poraz 97:84 u direktnom duelu u borbi za plej-of Evrolige.

Jedan od najboljih igrača Efesa Šejn Larkin je na Tviteru izrazio nezadovoljstvo  minutažom kod trenera Ergina Atamana. Larkin je igrao 22 i po minuta i postigao 9 poena (4/6 dva, 0/3 tri) uz 6 asistencija.


- Ovo je izgleda vreme šašavih. Tu sam večeras, imam vrmena - napisao je Larkin na Tviteru.

Nakon što mu je jedan navijač odgovorio da je Elajdža Brajant sjajno počeo meč (16 poena) i da je sjajan bio i Vasilije Micić (15p), a da se on mučio u napadu, Turčin američkog porekla je otkrio izvor svoje frustracije.


- Da li sam tražio da igram svih 40 minuta? Ne. Uvek pričam da sam tu za tim. Ipak, frustriran sam što sam igrao samo 22 minuta u najvažnijoj utakmici sezone. Ako neke ne želi da budem ovde, nema problema. Da li je zločin što želim da sam na parketu? Ne verujem. Šašavi čoveče! Jedan moj saigrač je takođe imao -19, a igrao je 38 minuta (Vil Klajburn, prim aut), pa mi daj priliku da popravim svoj učinak. Jer verovatno hoću. Velike utakmice zahtevaju velike igrače. Sećaš se, imam dve titule  - odgovorio mu je Larkin.

Ipak, nije se tu završilo! Navijač je poručio košarkaškom asu da je neprofesionalno žaliti se na tviteru usred sezone, naročito jer je on ujedno i jedan od lidera tima!

 - Izražavanje mišljenja je neprofesionalno?  To nije pošteno, ako mene pitaš. Vi svi možete da objavljujete i pričate šta želite. Ja jednom odgovorim i to je neprofesionalno. To ništa ne impricira. Pretpostavljaš gluposti jer želiš da stvoriš neku priču. Uvek sam bio 100 odsto tu za tim. Mislim da nije problem što želim više vremena na parketu da bih to uradio.