Autor: Informer.rs

20.03.2023.

23:18

Foto: Starsportphoto

Sport

OGROMAN PROBLEM ZA VIRTUS! Teodosić PROPUŠTA najvažnije mečeve U SEZONI!

Pokazao je Miloš Teodosić ove sezone da ima još mnogo toga da pokaže u Evroligi, a sve je rezultiralo interesovanjem Virtusa da produži ugovor sa srpskim košarkaškem. Nažalost, navijači kluba iz Bolonje moraće da sačekaju nove bravure iskusnog plejmejkera budući da će on zbg povrede biti van stroja do kraja marta. 

Iskusni plejmejker Virtusa iz Bolonje zajedno sa saigračem Alesandrom Pajolom nije bio u konkurenciji za tim u velikom derbiju i pobedi nad Olimpijom Milanom. Nakon meča, saopšteno je da ga neće biti u timu ni za mečeve sa Real Madridom, Makabijem i Efesom u okviru Evrolige kao i da će propustiti kolo u Seriji A protiv Pezare. 

Informer

Teodosić ove sezone u Evroligi prosečno igra 19,5 minuta po meču, uz prosek od 10,3 poena i šest asistencija. U italijanskom prvenstvu je odigrao osam utakmica uz prosek od 8,8 poena i 6,1 asistencijom po utakmici.

Tim iz Bolonje nalazi se na 12. mestu u Evroligi sa skorom od 13 pobeda i 16 poraza. Virtus ima šanse za plasman u plej-of elitnog takmičenja. Kada je reč o domaćem šampionatu, Virtus je nakon pobede nad Armanijem ostao sam na čelu tabele.