Autor: Informer.rs

05.04.2023.

13:07

Foto: Peđa Milosavljević

Sport

SVI SU ČEKALI DA SE PEŠIĆ OGLASI! Otkrio o čemu je razgovarao sa Jokićem i Bogdanovićem!

Svetislav Pešić je trenutno u Americi, gde gleda utakmice srpskih košarkaša Nikole Jokića, Bogdana Bogdanovića, Nikole Jovića i Alekseja Pokuševskog.

- Mi smo u redovnim aktivnostima, razgovaramo sa igračima, ako ne možemo da ih treniramo, onda treniramo kroz razgovor. Došli smo da vidimo Bogdanovića i Jokića, da predstavimo plan i program priprema, mada je mnogo rano, nas očekuje krajem aprila meseca izvlačenje parova u Manili. Pre neki dan smo bili u Denveru, ali Jokić nije mogao da igra zbog povrede, vidim da je sada igrao protiv Hjustona. Sve je bilo super, dobri razgovori, o košarci pre svega  - istakao je za RTS Pešić.

Selektor Srbije Svetislav Pešić i najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić uživo su pratili meč KK Jokera i KK Pirota. Košarkaši somborskog Džokera savladali su Pirot 110:81 i tako po prvi put u istoriji obezbedili mesto u Košarkaškoj ligi Srbije.

Srpski as je igrao izvanredno pred selektorom Svetislavom Pešićem. Postigao je 26 poena, uključujući pet trojki i bio najefikasniji igrač meča u pobedi Atlante protiv Čikaga (123:105). Potom je pričao o reprezntaciji.

Informer

Bogdan Bogdanović briljira u Atlanti

- Razgovarali smo. Samo da me zdravlje posluži. Moj nastup nikad nije upitan. Pričali smo o svemu. Tu sam - rekao je Bogdanović.