Autor: Informer.rs

22.04.2023.

13:04

Foto: printscreen

Sport

HRVATI BRUTALNO IZVREĐALI SRPSKOG ASA! On je PROMAŠAJ, SELJAK i ČETNIK koji veliča ZLOČINCE!

Hrvatski "Index" nije birao reči kada je opleo po nekadašnjem reprezentativcu naše zemlje.

Dao je nedavno Darko Miličić intervju za "TV Hram" u manastiru "Velika remena". Pričao je o svim iskušenjima, stvarima koje je prošao u životu i koliko mu je sve to sada pomoglo pri vaspitavanju dece, jer ima dva sina i ćerku. Medij u komšiluku je dočekao "na nož" ovu ispovest, a sramno su izvređali nekadašnjeg košarkaša.

Informer

 

- Darko Miličić nije samo jedan od najvećih promašaja u istoriji košarke. On je promašaj kakav se retko pamti i u istoriji sporta. Zbog megatalenta iz Srbije 2003. su se menjala pravila NBA drafta pa mu je dopušteno da se na njega prijavi još kao 17-godišnjak, a da se te godine nije pojavio Lebron Džejms, srpski centar bi bio prvi izbor drafta. Brzo se pokazao nezrelim i nezainteresiranim te je u devet godina u Americi promenio čak šest klubova. Zaradio je sjajno, ali je većinu bogatstva spiskao neverovatnim rasipništvom - piše Index.

Nije se tu zaustavio hrvatski medij, već je udario još jače, nazvavši Miličića pijanim četnikom.

Miličić je odavno poznat kao protraćeni košarkaški supertalenat, zatim po tome što se nakon rano završene karijere pod obručima još kraće okušao u kik-boksu, a najviše po veličanju četničkog pokreta i njegovih najvećih zločinaca, od Draže Mihailovića do Vojislava Šešelja. Tako je pre par godina šokirao snimkom na kojem je go do pojasa pevao s Bajom Malim Knindžom i ulivao pivo sebi u grlo, ali i po liku masovnog zločinca Mihailovića tetoviranog na telu - pišu Hrvati.

Miličić je sam za sebe rekao da je "seljak u duši i četnik", a tamošnji medij je rešio da ga počasti nizom gore pomenutih uvreda, konstaujući da je prošle godine derbi Zvezde i Partizana gledao u majici "delija" sa natpisom "Četnici sever".

- Miličić, koji se u Americi stalno opijao i besumučno trošio, sada izražava ogorčenost time što Amerikanci ne poštuju pravoslavlje - piše između ostalog Indeks.