Autor: Informer.rs

26.04.2023.

12:16

Foto: printscreen

Sport

TOTALNA PROPAST! Udarac za Real, ostao bez najboljeg igrača pred drugi meč s Partizanom?

Košarkaši Real Madrida doživeli su šok na startu plej-of serije Evrolige, poraženi su od crno-belih pred svojim navijačima, a biće im potrebno čudo da za drugu utakmicu osposobe najboljeg igrača. 

Valter Tavares je bio nezaustavljiv u prvom poluvremenu, međutim, na početku treće četvrtine gorostasni centar je morao da napusti igru. Po završetku utakmice viđe je sa ledom oko kolena, a "Marka" prenosi da je povredio ligamente kolena. 

Informer

 

- Primetilo se njegovo odsustvo u drugom poluvremenu, iako se tim borio i dobro smo se branili, pogotovo u trećoj četvrtini. Zasužili smo da dobijemo meč isto koliko i Partizan. Postoji bol u ligamentu, testiraćemo ga i videti kolika je šteta. Hajde da se nadamo da je mala. Bol u kolenu mu nije prestao, ali za sada nismo sigurni ni u šta - rekao je Ćus Mateo trener Reala posle meča. 

Informer

EPAIMAGES

 

Vensan Poaje je pre 20-ak dana operisao slepo crevo, a van tima je i Petr Kornel. Entoni Rendolf, iskusni krilni centar, postepo se vraća posle povrede ligamenata, a protiv crno-belih je odigra oko sedam minujta.