Autor: Informer.rs

30.04.2023.

13:27

Foto: Starsportphoto

Sport

NIKOLA MIROTIĆ OŠTRO UDARIO PO REALU POSLE TUČE: Peru ruke od onoga što se dogodilo!

Evropa i dalje bruji o tuči igrači Reala i Partizana u finišu drugog meča četvrtfinalne serije Evrolige u trenutku kada je Partizan vodio. 

Došlo je do opšte tuče igrača na parketu, a Geršon Jabusele je rvačkim zahvatom oborio i povredio Dantea Egzuma. Na kraju je meč i registrovan tim rezultatom, pa crno-beli vode 2:0, ali su pred meč u Beogradu ostali bez Kevina Pantera i Matijasa Lesora.

Mirotić za katalonski radio "RAC 1" kratko prokomentrisao incident i prozvao Real.

- Ne želim da komentarišem katastrofu koju su drugi napravili. Neka razmišljaju o tome kako peru lice i ruke od onoga što se dogodilo. Očigledno je da košarka ne zaslužuje ove stvari, kamoli košarka na tom nivou - rekao je Mirotić.

Treći meč Partizana i Reala igra se u utorak od 20.30 u rasprodatoj Štark areni.

Informer

 

Haos na parketu počeo je nesportskim faulom Serhija Ljulja na Kevinu Panteru, što je iznerviralo kapitena Partizana, koji je krenuo ka Špancu. Potom su skoro svi igrači našli na parket, došlo je do okršaja pesnicama, uletelo je nekoliko igrača Reala, koji su počeli da udaraju košarkaše crno-belih, pre svih Gabrijel Dek i Geršon Jabusele, koji je uličarskim potezom s leđa rvačkim zahvatom oborio na zemlju Dantea Ekzuma i teško ga povredio.