30.04.2023.

22:05 >> 22:22

Foto: EPA

Sport

ŠPANCI POSLALI ČETIRI ZAHTEVA! Posebni uslovi za Real Madrid u Beogradu!

 "Kraljevski klub" stiže u Srbiju na utakmicu protiv Partizana u utorak od 20.30, u kojoj će pokušati da naprave brejk i ostanu u borbi za polufinale, pošto trenutno gube sa 2:0. 

- Real Madrid će u ponedeljak poleteti za Beograd, a posle incidenata u drugom meču, gosti su postavili uslove i posebne bezbednosne mere sa ciljem da izbegnu još tenzije. Real je tražio povećano 24-časovno obezbeđenje u hotelu, policijsku pratnju na trening u Štark areni i obezbeđenje blizu klupe tokom utakmice - objavio je novinar Arale Vajsberg.

Informer

On je potom naveo četiri Realova zahteva, za koja tvrdi da je stiglo odobrenje od Partizana.

- Autobus će pokupiti Realovu delegaciju na Aerodromu 'Nikola Tesla' u prostoru gde staju avioni, da bi bio izbegnut ulazak na terminal i kontakt sa javnošću.

- Bliska policijska pratnja pratiće sve zajedničke aktivnosti ekipe, od aerodroma do hotela, od hotela do hale i nazad, tokom odlazaka na trening i na utakmicu, kao i od hotela do aerodroma

- Obezbeđenje biće prisutno u hotelu sve vreme, 24 časa dnevno.

- Obezbeđenje ekipe biće povećano u dvorani, a posebno kraj klupe, tokom utakmice.

Partizan će u utorak bez suspendovanih Kevina Pantera i Matijasa Lesora igrati da iskoristi prvu "meč-loptu" za plasman na Fajnal-for, na suprotnoj strani neće igrati Geršon Jabusele i Gabrijel Dek iz istih razloga.