Autor: Informer.rs

02.05.2023.

14:08

Foto: printscreen

Sport

POLICIJA u Beogradu u stopu PRATI KOŠARKAŠE REAL MADRIDA! (VIDEO)

Partizan i Real Madrid treći meč plej-ofa Evrolige igraju u utorak od 20.30 (SK1). Madriđani su nekoliko sati pre utakmice odradili trening, a policija ih je u stopu pratila, što se vidi na snimku, kao i prilikom dolaska u Beograd. 

Madriđani su dobili profesionalnu pratnju bezbednosnih snaga 24 sata. Specijalne jedinice prate svaki pokret igrača i članova stručnog štaba, kao i ljude u hotelu. Takođe, biće pojačano obezbeđenje na tribinama i oko dvorane.

Garantovana je bezbednost igračima Reala u Beogradu. Imamo isti pristup kao i kad smo igrali protiv Crvene zvezde sa 500 ljudi koji radi na tome - kazao je Zoran Savić.

Pre utakmice je trenirao i Valter Tavares, koji je i dalje pod znakom pitanja zbog povrede. Tavares je izostavljen iz ekipe za utakmicu protiv Saragose,  trener Čus Mateo ga je čluvao za utorak i duel protiv Partizana (20.45), a videćemo da li će biti spremna. 

Gabrijel Dek i Geršon Jabusele su suspendovani zbog tuče na prethodnom susretu. Partizan će biti oslabljen neigranjem Matijasa Lesora i Kevina Pantera takođe zbog suspenzije.