Autor: Informer.rs

03.05.2023.

14:00

Foto: Starsportphoto©

Sport

Najdžel Vilijams Gos potresen zbog tragedije u Beogradu: Saučešće porodicama čija su deca nastradala

Plejmejker koji je sinoć dao ključnu trojku za pobedu Real Madrida nad crno-belima u "Areni" pre najave sutrašnjeg meča rešio je da kao čovek i otac izjavi saučešće porodicama nastradale dece.

Informer

 

Gos kaže da nas ovakve stvari podsete zapravo koliko je život dragocen.

- Pre nego što počnem da govorim o četvrtoj utakmici, želim da uputim saučešće porodicama čija su deca nastradala jutros u pucnjavi u školi. To su nam rekli na sastanku pre treninga. Kao otac jednog deteta i još jednog što je na putu, saosećam sa porodicama i narodom koji je ostao pod uticajem ovog događaja. Prva stvar koju sam hteo da kažem je da se nadam da će ljudi moći da se podignu posle ovako strašnog događaka. Tačno je da nas čeka važan meč sutra, ali kada se desi ovako nešto, život je mnogo vredniji. Ovakvi događaji nas podsete da je svaki trenutak dragocen - kaže Vilijams Gos, a prenosi "Mocartsport".

Informer

Američki košarkaš, kada je reč o utakmici, poručuje da će njegova ekipa ide na trijumf protiv Partizana, za koji je Gos igrao u sezoni 2017/18.

Najvažnije je bilo da pobedimo treći meč. Naš tim je kvalitetan i bitno je da svako od nas nešto uradi na terenu. Ispostavilo se da sam pogodio važan šut i sada idemo dalje ka novom trijumfu. Za mene je sinoćnji meč bio emotivan, jer svi znaju koliko poštovanje imam prema navijačima Partizana. Što se tiče sutrašnjeg meča, sve ćemo učiniti da seriju vratimo u Madrid - dodaje Gos.