Autor: Informer.rs

05.05.2023.

19:31

Foto: Starsportphoto©

Sport

EVROLIGA OBJAVILA RASPORED - NAVIJAČI BESNI! Majstorice se PREKLAPAJU!

Dugo godina šampionska trka u Evroligi nije bila uzbudljivija. Barselona je jedina osigurala mesto na fajnal foru pošto je "počistila" Žalgiris sa 3:0, dok drama obeležava preostala tri duela. Neutralni navijači zadovoljni su što je serija Real Madrida i Partizana, odnosno Monaka i Makabija otišla u pet mečeva, ali nema sumnje da će ih odluka elitnog takmičenja iznenaditi...

Naime, Evroliga je zakazala majstorice za isti termin. Monako će od 20 časova u sredu, 10. maja, dočekati Makabi Tel Aviv, dok će sat vremena kasnije na programu biti duel Real Madrida i Partizana u Španiji! 

Informer

Dakle, makar jedno poluvreme će se poklopiti što se nikako neće dopasti košarkaškim sladokuscima, a ako na to dodamo potencijalnu majstoricu između Fenerbahčea i Olimpijakosa jasno je da će biti mnogo nezadovoljnih. 

Turski velikan večeras dočekuje crveno-bele iz Pireja u četvrtom meču u seriji. Olimpijakos je uspeo da vrati "brejk" u Istanbulu trojkom Kostasa Slukasa, pa će večeras imati šansu da pobedom obezbede plasman na završni turnir Evrolige. Taj duel na programu je od 19:45.