Autor: Informer.rs

12.05.2023.

20:23

Foto: printscreen

Sport

BIVŠI TRENER PARTIZANA IDE PO TITULU LIGE ŠAMPIONA! Pre tri dana ostao bez majke, a sada će se boriti za evropski trofej

Džikićev tim uspeo je da preokrene rezultat nakon što je gubio u prvom poluvremenu i biće u prilici da se bori za evropski trofej. Protivnik će im biti bolji iz večerašnjeg susreta koji igraju Unikaha i Bon.

Informer

 

Bivšeg trenera Partizana obožavaju u klubu iz Izraela, a i ovog puta navijači su pokazali koliko im harizmatični stručnjak znači. Džikić je pre tri dana ostao bez majke Milke, koja je preminula. Navijači Hapoela istakli su transparent putem kog su poslali poslednji pozdrav gospođi Milki.

Kod Džikićeve ekipe, najefikasniji je bio Kadin Kerington sa 19 poena. Pratio ga je Estonac Sander Vene sa 15, a potom Levi Rendolf sa 12 i Brendon Braun sa 11 poena.

Kod protivnika se istakao nezaustavljivii prekaljeni as Marselinjo Uertas sa 20 poena, pet skokova i tri asistencije. Dvocifren je bio još iskusni Đerđi Šermadini sa 18 poena, šest skokova i tri asistencije. Osim ovih veterana, ostali košarkaši Tenerifea nisu opravdali ulogu favorita.