Autor: Informer.rs

25.05.2023.

10:01

Foto: printscreen

Sport

NBA AS NAVIJA ZA SRBINA! Durant ponovo došao da podrži Monako

Zvezda NBA lige Kevin Durant (34) voli da gleda evropsku košarku, a pogotovo Monako!

Iskusni Amerikanac je ponovo došao da podrži tim koji sa klupe vodi srpski stručnjak Saša Obradović, ovoga puta na startu plej-ofa francuskog šampionata, a njegovo pojavljivanje oduševilo je sve prisutne u dvorani "Gaston-Medesan". Prisustvo nekadašnjeg dvostrukog NBA šampiona privuklo je veliku pažnju tamošnjih navijača i medija, pošto je iz prvog reda pratio zanimljiv okršaj.

Krilo Finiksa završilo je nedavno sezonu, pošto je u polufinalu Zapadne konferencije njegov tim naleteo na Denver i našeg Nikolu Jokića, koji su eliminisali Sanse sa 4:2 u pobedama. Durant je odmor iskoristio da "skokne" do Starog kontinenta i pogleda okršaj između "kneževa" i Strazbura (88:84), a ujedno da poseti i svog dobrog prijatelja Majka Džejmsa, sada asa Monaka.

Njih dvojica su bili saigači svojevremeno u Bruklinu i ostali su u odličnim odnosima. Zbog toga je Kevin i prošle sezone gledao Obradovićev tim u plej-ofu Evrolige protiv Olimpijakosa u Atini.

Durant je čak nekoliko puta javno pričao o tome da obožava da gleda evropsku košarku, kao i da bi voleo da jednog dana obuče dres Barselone, jer je Evroliga izuzetno kvalitetno takmičenje.