Autor: Informer.rs

19.06.2023.

20:52

Foto: EPAIMAGES

Sport

MADRIĐANI IZAZVALI NOVI HAOS: Rudi VREĐAO SUDIJE, Jabusele DEMOLIRAO svlačionicu u Barseloni

Uspela je Barselona da opravda prednost domaćeg terena i povede sa 2:0 u finalu ACB lige. Četa Šarasa Jasikevičijusa grabi ka tituli protiv ljutog rivala - Real Madrida, a Blankosi se sve teže nose sa situacijom u seriji. 

Naime, nakon poraza u Blaugrani došlo je do pravog skandala. Dok su košarkaši Barselone slavili pobedu, Rudi Fernandez žestoko je vređao sudijsku Antonio Konde, Emilio Perez, Fernando Kalatrava, nazvao ih je “kuč****m sinovima“ pošto su ušli u tunel i krenuli ka svlačionici. 

Informer

A ako ste mislili da je neki haos prošao bez Geršona Jabuselea, prevarili ste se... Francuski reprezentativac divljao je u svlačionici nakon poraza, lomio inventar i razbacao stvari na sve strane. Španski mediji osudili su njegovo ponašanje i podsetili na njegov rvački zahvat nad Dante Egzumom. 

Jabusele je zajedno sa Edijem Tavaresom reagovao neprimereno i tokom utakmice, pošto su im rano dodeljene po dve lične greške već u prvoj deonici, zbog čega nisu mogli da pomognu saigračima sve do početka drugog poluvremena.