Autor: Informer.rs

24.06.2023.

15:15

Foto: Starsportphoto

Sport

NIŠTA OD POVRATKA U PARTIZAN! Nikola Milutinov zvanično ima novi klub

To znači da je i definitivno nestala i poslednja nada da bi mogao da se vrati u Partizan. Nije tajna da se prelazak Milutinova iz CSKA u Olimpijakos spominjao mesecima unazad, ali "grobari" su verovali da može da dođe do velikog preokreta i povratka u Humsku.

Informer

 

Naročito nakon pete utakmice finala ABA lige, kada je sjajni košarkaš bio uz crno-bele i bodrio ih u finalu protiv Crvene zvezde. Međutim, od toga neće biti ništa, jer će doskorašnji centar moskovskog CSKA ponovo zaigrati za Olimpijakos. Mediji su nekoliko dana ranije objavili da će tamo zaraditi čak 2,7 miliona evra godišnje, čime će postati ubedljivo najplaćeniji igrač ekipe i jedan od najplaćenijih igrača u Evropi.

Ovaj Novosađanin karijeru je započeo u Hemofarmu, a za Partizan je igrao od 2012. do 2015. Potom je usledio petogodišnji boravak u Olimpijakosu, odakle je u leto 2020. prešao u CSKA. Tamo se zadržao tri godine, a na odlazak iz Moskve verovatno je uticala i odluka Evrolige da zabrani Rusima da se takmiče u elitnom takmičenju.