Autor: Informer.rs

25.06.2023.

12:28

Foto:

Sport

TURČIN KOPIRAO ŽOCA: Efes sam pravio po modelu Željka Obradovića

Po dolasku u Atinu, otkrio je da ekipu gradi po ugledu na Olimpijakos, kao i da je slične poteze povlačio u prošlosti. 

- Po dolasku u Efes, ugledao sam se na Fenerbahče i model Željka Obradovića kada sam pravio tim. Napravio sam ekipu po njemu. Zašto? Zato što je Fenerbahče u to vreme bio jedan od najboljih timova u Evropi. Igrao je na fajnal-foru svake godine, osvajao titule u Turskoj…  - rekao je Ergin Ataman u razgovoru za turski portal Fanatik.

Sad će da kopira najvećeg rivala Panatinakosa.

Isto važi i za Olimpijakos. Sada ću svoj tim koncipirati na način na koji to Olimpijakos radi. Ako uspem da dobijem Olimpijakos, to znači da ću igrati na fajnal-foru i biti šampion Grčke - rekao je Ergin Ataman u razgovoru za turski portal Fanatik.

Informer

Ergin Ataman

Kontroverzni vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos dao mu je odrešene ruke i  pojačao ulaganja. U narednoj sezonu dres grčkog velikana nosiće verovatno Luka Vildoza.

- Nismo još formirali tim, ali imena su jasna i poznata. Napravili smo napredak u pregovorima sa velikim igračima, koji su na vrhu naše liste. Ali, i dalje nema potpisa. Radujemo se sedmici koja dolazi a imamo spremne i alternative. Imamo dobar budžet i iskoristićemo ga na najbolji mogući način.