Autor: Informer.rs

11.07.2023.

11:28

Foto: Starsportphoto

Sport

Preokret! Barsa i Mirotić se dogovorili, uzima Špancima milione!

Katalonski gigant sa  Nikolom Mirotić ima potpisan ugovor na još dve godine i za te dve sezone bi trebalo da mu plati 22.000.000 evra.

Fenomelani krilni centar ne želi da im to tek tako oprosti, a sada "Mundo Deportivo" donosi detalje pregovora igrača i kluba. 

Informer

Dok klubovi širom Evrope među kojima su (za sada) Crvena zvezda, Partizan, Panatinaikos, Olimpijakos i Olimpija iz Milana čekaju odgovor Mirotića, on je navodno dogovorio raskid ugovora sa španskim klubom posle koga će biti bogatiji za 15.000.000 evra! 

Poznato je da klub iz Španije mora knjigovodstveno da smanji budžet za narednu sezonu kako bi mogao da prođe stroge finansijske propise, a iako će u narednoj sezoni Barselona Mirotiću platiti ogroman novac, to je opet mnogo manje nego što je bilo predviđeno. pa bi uz odlaske Majka Tobija, Sertača Šanlija i Šarunasa Jasikevičijusa,  ovaj dogovor sa sjajnim asom trebao da bude dovoljan. 

Mirotićevi agenti i advokati vode ove pregovore, dok se on odmara u malo u Crnoj Gori, a malo u Srbiji, a navijači kao na "iglama" čekaju njegovu odluku.