Autor: Informer.rs

12.07.2023.

17:08

Foto: Starsportphoto

Sport

Uvek ću pratiti i navijati za Partizan! Papapetru se oprostio dirljivom objavom

Papapetru će ovoga leta nastupati i za selekciju Grčke na Mundobasketu koji se održava u Japanu, Filipinima i Indoneziji, a iduće sezone će u Evroligi braniti boje atinskog Panatinaikosa, kluba iz kojeg je stigao u Beograd prošle godine.

Krilni košarkaš izrazio je veliku zahvalnost klubu i navijačima na prijemu koji je doživeo u Partizanu.

"Zauvek ću biti zahvalan Partizanu i "grobarima" što su me primili u njihovu porodicu. Protekle sezone imali smo uspona i padova, ali smo se sve vreme držali i borili zajedno. Želim da zahvalim upravi i čelnicima kluba", poručio je Papapetru.

Grk se u nastavku osvrnuo i na prijateljstva koja je stekao sa igračima sa kojima je delio svlačionicu i crno-beli dres.

"Svaki dan sa mojim saigračima je bio važan i mi smo se držali zajedno u najtežim trenucima. Hvala vam, naše prijateljstvo će trajati zauvek", napisao je Janis.

Informer

Prijatelji za ceo život - Papapetru i Kevin Panter

Za kraj, ostavio je Željka Obradovića i njegov uticaj na igru i dalji razvitak karijere Papapetrua.

"Zahvaljujem se i najboljem treneru na svetu, Željku Obradoviću zato što me je odabrao i što mi je dao priliku da budem deo nečega ovako posebnog! Svaki dan je bio nova lekcija sa tobom i te lekcije će me pratiti kroz čitav život. Teško je reći zbogom ljudima koji su mi pružili toliko ljubavi. Uvek ću pratiti i podržavati Partizan", poručio je Papapetru uz jednu reč napisanu na srpskom jeziku "HVALA".

Od Grčkog košarkaša se oprostio i Partizan na svom Instagram nalogu uz poruku 

"Hvala ti za sve! Želimo ti sve najbolje u daljem toku karijere i životu", napisali su crno-beli.

Tagovi:
sport KK Partizan Panatinaikos Košarka bez granica Janis Papapetru