Autor: Informer.rs

20.07.2023.

13:48

Foto: Starsportphoto

Sport

Oglasio se Mirotićev saigrač: Tužno je što još nema dogovora

Mirotić se nalazi pred potpisom za Partizan, a da bi se to i zvanično dogodilo, potrebno je da raskine ugovor sa Barselonom. Tokom vikenda pojavila se informacija da će ga klub iz Katalonije isplaćivati u ratama nekoliko narednih godina, ali do zvaničnog raskida saradnje još uvek nije došlo.

Kako se navodi, španski klub mu duguje 22 miliona evra, koliko iznosi odšteta i zasad još uvek nema kompromisa koliko će i na koji način biti isplaćeno.

Informer

Dok Mirotić čeka razrešenje situacije, nakon čega bi trebalo da potpiše za Partizan, javio se njegov doskorašnji saigrač Rokas Jokubaitis. Litvanac smatra da je iskusni Crnogorac zaslužio da mu klub izađe u susret i da je trenutna situacija između Nikole i Barselone - tužna.

Kada igrač toliko toga da jednom timu, a ne može da se dogovori... Tužno, veoma tužno. Nikola i ja imamo jako dobar odnos, bili smo šuterski partneri dve godine. Gledao sam njegove poteze na treningu i kako ih ponovo radi na utakmicama i reći ću vam da je jedan od najtalentovanijih igrača koje sam ikada video. Naučio me je mnogo. On ima dobro srce, uvek je tu da popriča sa vama i nije mu bitan vaš status u timu uvek će vas pitati kako ste. Posvećena je osoba i mnogo novca donira crkvama i bolnicama - rekao je Jokubaitis za "Basket njuz".