Autor: Informer.rs

21.07.2023.

20:08

Foto: EPA Images/Starsportphoto

Sport

Vukčević blizu crveno-belog dresa! Iz Partizana u tabor ljutog rivala!

Tristan Vukčević sa Partizanom ima ugovor na još dve godine, uz opciju raskida ukoliko obezbedi sebi mesto u nekom od timova u NBA ligi.

Međutim, sve je izvesnije da talentovani košarkaš još uvek neće dobiti poverenje NBA trenera, uprkos dobrim partijama u dresu Vašington Vizardsa u Letnjoj ligi, pa su za njegove usluge, pored ranije navedenog Peristerija, organizovani i iz tabora Olimpijakosa.

Informer

Želi ga vicešampion Evrope - Tristan Vukčević

Oni su, kako navodi grčki dobro obavešteni novinar Kristos Harpidis, spremni da plate Partizanu obeštećenje ili uzmu Vukčevića kao pozajmicu iz beogradskog kluba.

Potencijalna prepreka u njihovom naumu bi mogla biti želja mladog košarkaša da, primarno zaigra u NBA ili, ukoliko se vrati u Evropu, boravak u ekipi u kojoj će imati veću minutažu i ulogu - sve ono što bi teško dobio u Pireju.

Prema svemu tome, čini se da je Peristeri i dalje favorit za dovođenje Vukčevića u svoje redove, koji bi u tom klubu bio pod budnim okom Vasilisa Spanulisa i njegovog pomoćnika, a Tristanovog oca, Dušana.

Informer

Vasilis Spanulis, glavni trener Peristerija

U tom klubu bi zasigurno dobio minute potrebne za stasavanje u igrača vrednog poverenja strogih trenera i skauta najjače košarkaške lige sveta.