Autor: Informer.rs

23.07.2023.

15:10

Foto: Starsportphoto©

Sport

Navijači ogorčeni i besni na Jokića, "gore" društvene mreže!

Nadali su se navijači da će NBA šampion poredvoditi "orlove" na Mundobasketu  u Japanu, Indoneziji i Filipinima, gde će naša reprezentacija pokušati da obezbedi plasman na predastojeće Olimpijske igre u Parizu, ali im je Jokić srušio snove.

Čelni ljudi Košarkaškog saveza Srbije su danima ubeđivali Nikolu Jokića, pokušao je, kako je preneo Mozzartsport,  Bogdan Bogdanović, novi kapiten srpske reprezentacije. Nažalost, nisu uspeli da nagovore Nikolu da igra za Srbiju ovog leta, kako je naveo pomenuti portal odluka je konačna.

Jasno je da su navijači na društvenim mrežama besni i razočarani, jer je Srbija sa Jokićem i timu mogla da juriša na najsjajnije odličje. Ovo je veliki udarac za našu selekciju koja će igarti u grupi B zajedno sa selekcijama Kine selektora Aleksandra Đorđevića, Južnog Sudana i Portorika. Sa selekcijom Srbije Jokić je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Brazilu 2016. godine, a isto odličje ima i sa juniorskom selekcijom iz 2013. godine.

Neće navijači lako oprostiti Nikoli jer neće igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu

"Zanimljivo da Marej igra, a Jokić ne igra. Nema opravdanja za ovo".

Bilo je i šaljivih komentara. Nikola Mirotić neće pojačati Partizan, a prilikom obraćanja medijima pomenu je da su mu pretili te da karijeru neće  nastaviti u Srbiji. Navijači su se sad malo našalili sa Jokićem, 

"Nikola Jokić neće igrati za Srbiju na Mundobasketu 2023. ko preti ovom čoveku!?"

Ali, nisu svi utučeni, neki veruju da i bez Nikola Srbija može do medalje.

"Svaki put kad smo otišli desetkovani na neko prvenstvo smo doneli medalju. Jokić kao čovek 0, jedan je od komentara na društvenim mrežama.