23.07.2023.

16:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Nekadašnji rivali sad igraju zajedno: Vildoza progovorio o Lesoru

On će u grčkom klubu nastupati zajedno sa bivšim igračem Partizana Matijasom Lesorom, sa kojim je vodio borbe na terenu. Ovih dana Argentinac je stigao u Atinu i počeo sa treninzima, a u prvoj izjavi za tamnošnje medije pričao je o odnosu sa Lesorom.

- Već sam sreo Lesora, nikada nismo imali priliku da budemo u istom timu. Imam Slukasa kao saigrača, svi su dobri momci i spremni su za borbu, imaju iskustvo i mnogo toga su osvojili. Srećan sam što ih imam za saigrače. Biće ovo interesantna sezona, imamo važne igrače i možemo da izgradimo nešto važno. Moramo ići korak po korak. Počinjemo pripreme sada i moramo da radimo jako, to je jedini način na koji možete pobediti - rekao je Vildoza.

Informer

 

Prema njegovim rečima, drugačiji je osećaj biti u čuvenoj hali "OAKA" kao gost, a drugačiji kao domaćin.

- Osećam se uzbuđeno, veoma sam srećan što sam došao ovde. Ovde sam 2-3 dana, veoma je lepo upoznati sve i učiti šta je ova porodica iznutra. Ne mogu da dočekam početak sezone. Ovo je moj prvi put u OAKA kao igrač ovog tima, osećate se drugačije kada dolazite kao gost. Osećam istoriju hale - zaključio je Argentinac.