Autor: Informer.rs

24.07.2023.

23:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Kampaco: Nisam se zbog para vratio u Real

Dugo su se navijači Crvene zvezde nadali da će Argentinac prihvatiti ponudu Beograđana i ostati. Međutim, on je još ranije najavio da želi da se vrati da živi u Madridu, iako ne krije da mu je bilo sjajno i na Malom Kalemegdanu.

Informer

U intervjuu koji je dao za španski "Gigantes", Kampaco poručuje da novac nije glavni motiv zbog čega je ponovo u dresu Real Madrida.

- Moje odluke se ne zasnivaju isključivo na novcu. Novac jeste bitna stvar, ali ne i najbitnija. Osećam se u Madridu kao kod kuće, mnogo toga me veže za taj grad i to je mesto gde želim da živim. Imao sam još ponuda, ali prevagnulo je sve pozitivno što se dešavalo u Madridu. Ni sekunde nisam sumnjao u svoju odluku - poručuje vešti Argentinac.

On dodaje da je izuzetno motivisan da osvoji sve moguće trofeje sa Realom.

- Očekivanja su uvek najviša. Pokušaću da budem deo ekipe koja će osvojiti sve moguće trofeje. Došao sam ovde da pobeđujem. To je odgovornost pod pritiskom za igrača Real Madrida, bez izuzetka. Došao sam da osvojim Evroligu, cilj je isti i kada počne sezona. Osećam se veoma motivisano i uzbuđeno. Proces adaptacije neće biti težak - zaključio je Kampaco.